Ploemen Interieur voorziet deze site van cookies zodat je de site optimaal kunt gebruiken. Door de site te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies voor de werking van de site.
Designlamp

Kies bewust. Kies kwaliteit

/
Projecten
Ploemen Interieur is al vanaf dag één actief als projectinrichter in Limburg en daarbuiten. Inmiddels ruim 30 jaar later zijn wij een deskundige en ervaren partner bij de inrichting en stoffering van kleine en grote projecten.Of je nu een nieuwe bureaustoel zoekt voor je werkkamer of je hele kantoor of bedrijf compleet opnieuw wilt inrichten, we gaan steeds voor het beste resultaat. Onze ontwerpstudio inventariseert de wensen en eisen, waarna we een voorstel doen dat daar zo goed mogelijk aansluit. Uiteraard binnen het gewenste budget. Daag ons uit het beste voor jullie er uit te halen!

Wij zijn teamplayers

Ploemen Interieur is uitstekend in staat tot samenwerken. Met jou als eigenaar of verantwoordelijke, met tussenpersonen als architecten en aannemers, en met uitvoerende partijen. Wij stellen onze kennis en ervaring graag in dienst van het eindresultaat.

Betrek ons vrijblijvend bij je plannen. Wij denken graag met je mee bij projectinrichting.

Eerlijk en transparant

We werken met jou aan een langdurige relatie. Dat lukt alleen wanneer we eerlijk zijn. Voor ons niet zo heel moeilijk: we behandelen jou zoals wij graag behandeld willen worden. Projectinrichting op basis van eerlijk advies. De voor- en nadelen duidelijk benoemd. Geen verborgen kosten.

Duurzaam en doordacht

Ploemen Interieur onderscheidt zich door altijd te zoeken naar duurzame, doordachte oplossingen: gericht op de langere termijn en flexibel genoeg om met u mee te groeien. Oplossingen die uw bedrijf de gewenste uitstraling geven en uw merkwaarden uitdragen. Zowel naar uw klanten toe als naar uw eigen medewerkers.

Afspraak is afspraak

Wij vinden het belangrijk dat we onze afspraken nakomen. Ons goed op elkaar ingespeelde team staat ervoor garant dat wij doorlopend communiceren met jou en alle andere betrokken partijen. We verrassen je graag met het resultaat, niet met problemen. Bij Ploemen Interieur ben je aan het juiste adres voor projectinrichting: van losse meubels of verlichting tot turn-key oplossingen. Wij overtuigen je graag van onze kwaliteiten.

Maak kennis met onze adviseurs

Omringd en geïnspireerd door mooie producten gaan wij elke dag weer op ontdekkingsreis om steeds weer te vernieuwen, te verbeteren en om onze klanten te inspireren. Maak vast kort kennis met de adviseurs van Ploemen Interieur.

Kom naar onze showroom

In onze showroom beleef je de items uit de design collecties optimaal en op je gemak. Je kunt zo een weloverwogen keuze maken. Onze medewerkers geven je graag meer informatie en advies. Mits je dat op prijs stelt, natuurlijk. Anders bieden we je gewoon een kop koffie of thee aan, zodat je in alle rust zelf onze winkel kunt ontdekken.

Openingstijden

Maandag op afspraak
Dinsdag-vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
’s Avonds op afspraak
Ploemen showroom