Tafels

Tafels zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten: van ruim bemeten eettafels tot compacte bijzettafels in allerlei vormen en materialen. Welke tafel je kiest en wat je daarmee doet, ligt helemaal aan je eigen levensstijl en de beschikbare ruimte. Dat laatste geldt in het bijzonder voor eetkamertafels.

Een salontafel is handig als stalling voor hapjes en drankjes bij een gezellige avond met vrienden. Misschien kies je wel voor een aantal bijzettafeltjes. Heb je extra opbergruimte nodig dan kan een wandtafel uitkomst bieden. Hierdoor creëer je ook een plek voor mooie accessoires of fotolijstjes.

Welke afwerking kies je?

Ook in materialen is een ruime keuze. Kies je voor de warme uitstraling van hout? De laatste trends in marmer? Of toch het altijd praktische HPL of Fenix? Laat je vooraf goed informeren zodat je het juiste materiaal kiest dat het beste bij jouw thuissituatie past.

Maak kennis met onze adviseurs

Omringd en geïnspireerd door mooie producten gaan wij elke dag weer op ontdekkingsreis om steeds weer te vernieuwen, te verbeteren en om onze klanten te inspireren. Maak vast kort kennis met de adviseurs van Ploemen Interieur.

Kom naar onze showroom

In onze showroom beleef je de items uit de design collecties optimaal en op je gemak. Je kunt zo een weloverwogen keuze maken. Onze medewerkers geven je graag meer informatie en advies. Mits je dat op prijs stelt, natuurlijk. Anders bieden we je gewoon een kop koffie of thee aan, zodat je in alle rust zelf onze winkel kunt ontdekken.

Openingstijden

Maandag op afspraak
Dinsdag-vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
’s Avonds op afspraak
Ploemen showroom