Ploemen Interieur voorziet deze site van cookies zodat je de site optimaal kunt gebruiken. Door de site te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies voor de werking van de site.
Advies aan tafel van woonadviseur

Ontwerp het interieur dat je in je hoofd hebt

/
Design
De interieurarchitecten van onze ontwerpstudio streven ernaar om goede producten en goede ontwerpen toe te passen en bereikbaar te maken voor een grotere groep mensen. Om samen met jou een verrassend interieur te ontwerpen dat héél erg bij je past. Zowel op woon- als werkgebied doorlopen we verschillende stappen om tot het gewenste eindresultaat te komen. Dit geeft je handvatten om in je eigen tempo naar je ideale interieur toe te werken.

We maken graag kennis met je

We beginnen met een ontspannen gesprek om kennis met elkaar te maken. Dit kan zowel bij ons op de zaak als bij jou thuis of in het bedrijf. Hierbij worden de wensen en eisen geïnventariseerd en bekijken we de functionaliteiten die in de betreffende ruimte(s) moeten komen. Hiervoor kun je altijd geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken.

Voorstellen in 2D of 3D

Het kennismakingsgesprek krijgt een vervolg wanneer we één of enkele voorstellen presenteren aan de hand van een 2d of 3d tekening. We kijken samen naar de sfeer en brengen een gedegen advies uit voor het gebruik van materialen en kleuren.

Door deze impressie kun je je alvast een heel goed beeld vormen van het uiteindelijke resultaat. Hierbij kunnen we alles meenemen: van meubilair tot verlichting en van stoffering tot styling. Uiteraard houden we ook rekening met bestaande items in je interieur.

Interieurplan

Desgewenst kunnen we deze schets verder uitwerken tot een zeer realistisch beeld van de nieuwe inrichting. Doordat we in onze showroom heel veel materiaalstalen bij de hand hebben kunnen we stoffen, hout, kleuren, etc. goed samen bekijken en combineren.

Nadat uw bestelling bij ons is afgeleverd, maken wij een afspraak met u voor levering en eventuele montage. Dit wordt zorgvuldig door onze eigen ervaren monteur uitgevoerd.

Puntjes op de i

Een interieur is pas echt af wanneer alle puntjes op de i gezet zijn. Om deze reden geven we ook advies over de styling en gebruik van accessoires om de ‘finishing touch’ te geven aan het eindresultaat.

Maak kennis met onze adviseurs

Omringd en geïnspireerd door mooie producten gaan wij elke dag weer op ontdekkingsreis om steeds weer te vernieuwen, te verbeteren en om onze klanten te inspireren. Maak vast kort kennis met de adviseurs van Ploemen Interieur.

Laat je inspireren

Kom naar onze showroom

In onze showroom beleef je de items uit de design collecties optimaal en op je gemak. Je kunt zo een weloverwogen keuze maken. Onze medewerkers geven je graag meer informatie en advies. Mits je dat op prijs stelt, natuurlijk. Anders bieden we je gewoon een kop koffie of thee aan, zodat je in alle rust zelf onze winkel kunt ontdekken.

Openingstijden

Maandag op afspraak
Dinsdag-vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
’s Avonds op afspraak
Ploemen showroom