Ploemen Interieur voorziet deze site van cookies zodat je de site optimaal kunt gebruiken. Door de site te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies voor de werking van de site.
Team Ploemen Interieur
Team Ploemen Interieur
Team Ploemen Interieur
Team Ploemen Interieur
Team Ploemen Interieur
Team Ploemen Interieur
Team Ploemen Interieur
Team Ploemen Interieur

Bij Ploemen Interieur spreek je met mensen, niet met een bedrijf

/
Over
We zijn een goed op elkaar ingespeeld team met kennis, ervaring, visie en karakter. Compact genoeg om klantgericht te werken en groot genoeg om je op een breed vlak van dienst te kunnen zijn. Klantgerichtheid is al 38 jaar de kracht van Ploemen Interieur. Wij geven onze klanten welgemeende aandacht en luisteren naar wensen en ideeën. Hierdoor realiseren wij tijdloze en unieke interieurs die passen bij de klant. Het is altijd onze intentie om een duurzame relatie op te bouwen waarbij je graag terugkomt of met het volste vertrouwen familie en vrienden naar ons doorverwijst.

Vanaf het begin werkt Ploemen Interieur met designmerken zoals bijvoorbeeld Artifort, Castelijn, Pastoe en Danskina. Deze merken behoren nu nog steeds tot de collectie.

Onze doelstelling is om zo veel mogelijk mensen zich thuis te laten voelen in hun dagelijkse omgeving. Thuis én op het werk. Een mooi en goed doordacht interieur met kwalitatief hoogwaardige producten met een lange levensduur. Een interieur dat past bij de gebruikers, qua functionaliteit én qua uitstraling.

Duurzaamheid, eerlijkheid en kwaliteit

Dit streven we na door te beginnen met luisteren. We luisteren naar jouw wensen. Jouw wensen en ideeën vertalen wij naar een passend advies en oplossing. Dit bespreken we samen, waardoor we samen werken aan een ontwerp dat jouw wensen en ideeën weerspiegelt.  We doen ons best om hierbij een goede prijs-kwaliteitverhouding te bewaken.

We zullen altijd ons best doen om onze afspraken na te komen. Dat klinkt heel normaal, maar is dat nog wel zo?
In onze ogen is het verstandiger één ding goed te doen, dan een heleboel dingen matig of zonder passie. Dit geldt ook voor de producten en diensten die we aanbieden.

Goed design is vooral eerlijk. Het maakt zichtbaar gebruik van kwalitatief goede materialen en het laat zien dat over het ontwerp is nagedacht. En omdat het langer meegaat is het ook duurzaam.

Goed design is dus milieuvriendelijker en vaak zelfs economischer dan een product dat regelmatig vervangen moet worden.

Betrouwbaar netwerk

Ploemen werkt samen met betrouwbare interieurarchitecten, interieurbouwers, keuken- en badkamer studio’s, parketstudio’s, audio/video-specialisten, installateurs, architecten en aannemers. Door dit netwerk van specialisten profiteren klanten én leveranciers van de kennis van de diverse partijen, door Ploemen gecoördineerd tot één op elkaar afgestemd geheel. Indien gewenst kunnen we dus méér dan alleen inrichten.

Maak kennis met onze adviseurs

Omringd en geïnspireerd door mooie producten gaan wij elke dag weer op ontdekkingsreis om steeds weer te vernieuwen, te verbeteren en om onze klanten te inspireren. Maak vast kort kennis met de adviseurs van Ploemen Interieur.

Dit zijn onze specialisten

Onze medewerkers hebben veel kennis, ervaring en een duidelijke visie. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan het ‘familie-gevoel’. We vullen elkaar aan, hebben elkaar nodig en waarderen elkaar. Voor ons betekent dat nog meer werkplezier, elke dag opnieuw. Voor jou betekent dat, dat ons hele team zich enorm betrokken voelt bij jouw vraag.

Kom naar onze showroom

In onze showroom beleef je de items uit de design collecties optimaal en op je gemak. Je kunt zo een weloverwogen keuze maken. Onze medewerkers geven je graag meer informatie en advies. Mits je dat op prijs stelt, natuurlijk. Anders bieden we je gewoon een kop koffie of thee aan, zodat je in alle rust zelf onze winkel kunt ontdekken.

Openingstijden

Maandag op afspraak
Dinsdag-vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
’s Avonds op afspraak
Ploemen showroom