Ploemen Interieur voorziet deze site van cookies zodat je de site optimaal kunt gebruiken. Door de site te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies voor de werking van de site.
Vergadertafel

Woonadvies van buitengewone verwenners

/
Advies
Al meer dan 40 jaar zijn wij sterk in design. Dat kan alleen met een sterk en betrokken team. Het team van Ploemen Interieur is compact en goed op elkaar ingespeeld. We voelen ons verantwoordelijk en streven er naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en alles perfect te laten verlopen..

Woonadvies op maat

Meestal begint je zoektocht naar een nieuw interieur met rondkijken en ideeën opdoen. Onze showroom is overzichtelijk ingericht en geeft je een goed beeld van de nieuwste trends op het gebied van kleur en design. Transparant: we vermelden de actuele prijs, maar ook het merk en de naam van het product. Desgewenst adviseren wij je hier graag.Kom je er zelf niet goed uit, dan kun je terecht bij onze adviseurs. Voor een compleet interieurplan, maar bijvoorbeeld ook voor een kleuradvies, verlichtingsplan, kastindelingen of keukens op maat.

Maak kennis met onze adviseurs

Omringd en geïnspireerd door mooie producten gaan wij elke dag weer op ontdekkingsreis om steeds weer te vernieuwen, te verbeteren en om onze klanten te inspireren. Maak vast kort kennis met de adviseurs van Ploemen Interieur.

Kom naar onze showroom

In onze showroom beleef je de items uit de design collecties optimaal en op je gemak. Je kunt zo een weloverwogen keuze maken. Onze medewerkers geven je graag meer informatie en advies. Mits je dat op prijs stelt, natuurlijk. Anders bieden we je gewoon een kop koffie of thee aan, zodat je in alle rust zelf onze winkel kunt ontdekken.

Openingstijden

Maandag op afspraak
Dinsdag-vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
’s Avonds op afspraak
Ploemen showroom