Verlichting

Verlichting is vaak een moeilijk item. De ene keer zit je op de bank met een goed boek, maar heb je te weinig licht. De andere keer wil je het juist gezellig maken in huis, en heb je weer het gevoel dat je in een supermarkt woont. Veel van de vragen die wij krijgen, gaan over het kiezen van de juiste verlichting voor in huis.

Hoe pak je dat nou goed aan?

Het antwoord is helaas niet zo eenvoudig. Te vaak wordt gefocust op mooie lampen met een bepaalde functie. De oplossing schuilt juist in het combineren van de juiste lamp met de juiste sterkte en de warmte die samen het gewenste effect geven.

Of je nou wilt lezen of het gezellig wilt maken, een professioneel verlichtingsplan blijft van grote waarde zolang je in dezelfde woning blijft wonen. Koop je naar aanleiding daarvan nieuwe verlichting, dan verrekenen wij deze investering deels of zelfs helemaal.

Maak kennis met onze adviseurs

Omringd en geïnspireerd door mooie producten gaan wij elke dag weer op ontdekkingsreis om steeds weer te vernieuwen, te verbeteren en om onze klanten te inspireren. Maak vast kort kennis met de adviseurs van Ploemen Interieur.

Kom naar onze showroom

In onze showroom beleef je de items uit de design collecties optimaal en op je gemak. Je kunt zo een weloverwogen keuze maken. Onze medewerkers geven je graag meer informatie en advies. Mits je dat op prijs stelt, natuurlijk. Anders bieden we je gewoon een kop koffie of thee aan, zodat je in alle rust zelf onze winkel kunt ontdekken.

Openingstijden

Maandag op afspraak
Dinsdag-vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
’s Avonds op afspraak
Ploemen showroom