Zitmeubelen

Al sinds de oprichting in 1983 kiezen wij voor een uitgebreide collectie tijdloze zitmeubelen van hoge kwaliteit. Banken, fauteuils en stoelen die dagelijks intensief gebruikt kunnen worden. Uiteraard zonder aan comfort te verliezen en eigenlijk steeds mooier worden. In het totaalplan van een woonkamer zorgen we voor een fraaie eenheid van alle zitmeubelen. Zo stemmen we alles op elkaar af en creëren we rust in je interieur.

Stof of leer?

Bij vrijwel alle zitmeubelen heb je de keuze in stof of leer. Veel fabrikanten hebben hun eigen collectie stoffen en leersoorten waar ze mee werken. Deze zijn allemaal getest op stevigheid en lichtechtheid. Ook letten we op de rek van een stof of leer. Dit kan van grote invloed zijn op de plooivorming in de stoffering van je zitmeubel.De meeste modellen zijn in hoge mate aan je wensen aan te passen. Zowel qua afmetingen, hoogte, diepte als in verschillende materialen.

Meer keuze maakt het lang niet altijd gemakkelijker. Het is onze taak om je daarbij goed te adviseren over de voor- en nadelen. Het maakt ons niet zo heel veel uit waarop je keuze valt, zolang het de juiste keuze voor jou is.

Maak kennis met onze adviseurs

Omringd en geïnspireerd door mooie producten gaan wij elke dag weer op ontdekkingsreis om steeds weer te vernieuwen, te verbeteren en om onze klanten te inspireren. Maak vast kort kennis met de adviseurs van Ploemen Interieur.

Kom naar onze showroom

In onze showroom beleef je de items uit de design collecties optimaal en op je gemak. Je kunt zo een weloverwogen keuze maken. Onze medewerkers geven je graag meer informatie en advies. Mits je dat op prijs stelt, natuurlijk. Anders bieden we je gewoon een kop koffie of thee aan, zodat je in alle rust zelf onze winkel kunt ontdekken.

Openingstijden

Maandag op afspraak
Dinsdag-vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
’s Avonds op afspraak
Ploemen showroom