Stoffering en raamdecoratie

Raambekleding en vloeren zijn de basis van je interieur. Het bepaalt voor een groot deel de sfeer en warmte in je huis. Ga je voor de akoestische en isolerende werking van gordijnen of kies je voor de strakkere uitstraling van jaloezieën of plissés? Ook in stoffen is veel mogelijk: van verduisterende stoffen tot in-betweens, en van neutrale effen kleuren tot felle kleuren met een patroon.

Ook de vloer bepaalt een groot deel van je interieur. Een tegelvloer is praktisch in de keuken, maar in je slaapkamer wil je misschien de heerlijke warmte van vloerbedekking onder je voeten. Een vloerkleed kan een mooie eenheid in je woonkamer creëren onder een zithoek. Hierbij is de belijning en het formaat van groot belang.

De mogelijkheden zijn hierbij groot, zowel in maatvoering als in materialen en kleuren.Om een gerichte offerte te kunnen maken voor stoffering en raambekleding zullen we de juiste maatvoeringen moeten gebruiken. Hiervoor komt onze eigen monteur zelf bij jullie thuis inmeten. Op basis daarvan kunnen we verder de gewenste stof, confectionering en materialen kiezen en zo tot een gerichte prijsopgave komen.

Maak kennis met onze adviseurs

Omringd en geïnspireerd door mooie producten gaan wij elke dag weer op ontdekkingsreis om steeds weer te vernieuwen, te verbeteren en om onze klanten te inspireren. Maak vast kort kennis met de adviseurs van Ploemen Interieur.

Kom naar onze showroom

In onze showroom beleef je de items uit de design collecties optimaal en op je gemak. Je kunt zo een weloverwogen keuze maken. Onze medewerkers geven je graag meer informatie en advies. Mits je dat op prijs stelt, natuurlijk. Anders bieden we je gewoon een kop koffie of thee aan, zodat je in alle rust zelf onze winkel kunt ontdekken.

Openingstijden

Maandag op afspraak
Dinsdag-vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
’s Avonds op afspraak
Ploemen showroom