Kasten

Kasten kunnen ontelbare functies hebben. Opbergen, een plek voor de tv, als vitrine voor die ene bijzondere verzameling of gewoonweg plek voor je hele collectie boeken.

Door deze verschillende functies bieden kasten ook ontelbare mogelijkheden. Kasten zijn er dus in alle soorten en maten. Kies je voor een afwerking in hout, glas, matlak of hoogglans of een combinatie? Open of gesloten vakken? Kleppen, deuren of lades? Door een ontwerp op maat komen functionaliteit en uitstraling samen tot een verrassend eindresultaat.

Vaak ben je afhankelijk van een bepaalde maatvoering voor een kast. Doordat we met verschillende fabrikanten samenwerken, kunnen we voor iedere ruimte een passende oplossing bieden. Wij adviseren u graag.Het ontwerpen van een kast op maat is een van onze specialiteiten. Aan de hand van je wensen stellen we samen je eigen persoonlijke unieke kast samen, rekening houdend met belijningen, kleur- en materiaalgebruik en natuurlijk de ideale afmetingen.

Maak een afspraak met onze ontwerpstudio, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Maak kennis met onze adviseurs

Omringd en geïnspireerd door mooie producten gaan wij elke dag weer op ontdekkingsreis om steeds weer te vernieuwen, te verbeteren en om onze klanten te inspireren. Maak vast kort kennis met de adviseurs van Ploemen Interieur.

Kom naar onze showroom

In onze showroom beleef je de items uit de design collecties optimaal en op je gemak. Je kunt zo een weloverwogen keuze maken. Onze medewerkers geven je graag meer informatie en advies. Mits je dat op prijs stelt, natuurlijk. Anders bieden we je gewoon een kop koffie of thee aan, zodat je in alle rust zelf onze winkel kunt ontdekken.

Openingstijden

Maandag op afspraak
Dinsdag-vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
’s Avonds op afspraak
Ploemen showroom