Kantoormeubilair

Een goede werkplek wijkt niet heel veel af van een goed interieur in huis. Naast ergonomie is bijvoorbeeld sfeer belangrijk. Dat bevordert plezier in het werk en daarmee productiviteit, creativiteit en gezondheid.

Maar ook goed en doordacht gebruik maken van de beschikbare ruimte en het gebruik van duurzame materialen zijn belangrijk hierin. Dat geeft de gewenste uitstraling, dat natuurlijk graag binnen het beschikbare budget. Kantoormeubilair is uiteraard een belangrijk onderdeel ervan. Een goed bureau en de juiste bureaustoel zijn essentieel voor je dagelijkse werkcomfort.

Bij Ploemen Interieur ben je aan het juiste adres voor het inrichten van je werkplek of kantoor: van los kantoormeubilair of verlichting tot turn-key oplossingen.We hebben ruime ervaring in projectinrichting, zoals het inrichten en stofferen van zorginstellingen, kleine en grote kantoorruimtes. Of je nu een nieuwe bureaustoel zoekt voor je werkkamer of je hele kantoor of bedrijf opnieuw wilt inrichten, we gaan steeds voor het beste resultaat.

Onze ontwerpstudio inventariseert de wensen en eisen, waarna we een voorstel doen dat zo goed mogelijk aansluit. Daag ons uit het beste voor jullie er uit te halen!Als ervaren en vakkundig projectinrichter staan transparantie en kwaliteit bij ons centraal. Wij komen onze afspraken na en overtuigen je graag van onze vele kwaliteiten. Betrek ons vrijblijvend bij je plannen. Wij denken graag met je mee.

Maak kennis met onze adviseurs

Omringd en geïnspireerd door mooie producten gaan wij elke dag weer op ontdekkingsreis om steeds weer te vernieuwen, te verbeteren en om onze klanten te inspireren. Maak vast kort kennis met de adviseurs van Ploemen Interieur.

Kom naar onze showroom

In onze showroom beleef je de items uit de design collecties optimaal en op je gemak. Je kunt zo een weloverwogen keuze maken. Onze medewerkers geven je graag meer informatie en advies. Mits je dat op prijs stelt, natuurlijk. Anders bieden we je gewoon een kop koffie of thee aan, zodat je in alle rust zelf onze winkel kunt ontdekken.

Openingstijden

Maandag op afspraak
Dinsdag-vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
’s Avonds op afspraak
Ploemen showroom