Garderobemeubilair

Garderobemeubilair wordt in een huis vaak onderschat. Je jas en tas worden ergens neergelegd. De sleutels, schoenen, sjaals en andere kleine zaken worden maar ergens verzameld. En al gauw wordt het een onoverzichtelijk geheel in je entree en garderobe. Je entree is echter de ruimte die de eerste indruk van je huis weergeeft, en dus het visitekaartje van je huis of bedrijf is.

Een afspiegeling van de bewoners. En dus moet je hier juist zorgvuldig te werk gaan en er een mooie binnenkomst van maken. Omdat een hal vaak een kleine ruimte is, worden we vaak uitgedaagd om zoveel mogelijk functies te verwerken in een kleine ruimte. Opbergplek, verlichting en een warm welkom moeten hier samen gaan. Functionele maatwerk garderobes, fraai vormgegeven spiegels en mooie accessoires dragen hiertoe bij. Je krijgt tenslotte geen tweede kans voor het maken van een eerste indruk!

De entree en garderobe hebben vaak kleine of aparte afmetingen. Voor iedere hal, klein of groot, hoog of laag, smal of breed, kunnen we een creatieve oplossing voor je bedenken. Ook hebben we handige tips voor onze klanten om de ruimte optisch te vergroten of verhogen door materiaal- en kleurgebruik.

Maak kennis met onze adviseurs

Omringd en geïnspireerd door mooie producten gaan wij elke dag weer op ontdekkingsreis om steeds weer te vernieuwen, te verbeteren en om onze klanten te inspireren. Maak vast kort kennis met de adviseurs van Ploemen Interieur.

Kom naar onze showroom

In onze showroom beleef je de items uit de design collecties optimaal en op je gemak. Je kunt zo een weloverwogen keuze maken. Onze medewerkers geven je graag meer informatie en advies. Mits je dat op prijs stelt, natuurlijk. Anders bieden we je gewoon een kop koffie of thee aan, zodat je in alle rust zelf onze winkel kunt ontdekken.

Openingstijden

Maandag op afspraak
Dinsdag-vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
’s Avonds op afspraak
Ploemen showroom