Accessoires

Accessoires zorgen voor de finishing touch in je interieur. Mooi om te zien, en soms ook nog eens handig in het gebruik.

Het voordeel van accessoires is dat het relatief snel uit te wisselen is. Door regelmatig gebruik van een andere kleur kussens, vazen of zelfs een ander vloerkleed kun je je interieur een heel andere uitstraling geven. Ook de kleur op een wand kan een heel verschil in sfeer maken.

Vaak volgt die innerlijke drang de jaargetijden. Tijdens de koudere, donkere maanden zorgen zachte, warme zachte materialen voor dat extra beetje sfeer en warmte in je interieur. Dit terwijl je in de warme zomer liever koele materialen toepast. Kleine aanpassingen kunnen hierin een groots effect hebben.

Onze interieurstyliste Saskia geeft je graag een persoonlijk advies hierin. Wij hebben een groot assortiment van woonaccessoires. Hierbij kun je denken aan klokken, glaswerk, kussens, plaids en wanddecoratie. Al onze woonaccessoires zijn stijlvol en ontworpen volgens de nieuwste mode en kleuren. Met onze woonaccessoires komen wij tegemoet aan de wensen van de modebewuste klant. Met onze accessoires zorgen wij ervoor dat jouw woonkamer helemaal af is!

Maak kennis met onze adviseurs

Omringd en geïnspireerd door mooie producten gaan wij elke dag weer op ontdekkingsreis om steeds weer te vernieuwen, te verbeteren en om onze klanten te inspireren. Maak vast kort kennis met de adviseurs van Ploemen Interieur.

Kom naar onze showroom

In onze showroom beleef je de items uit de design collecties optimaal en op je gemak. Je kunt zo een weloverwogen keuze maken. Onze medewerkers geven je graag meer informatie en advies. Mits je dat op prijs stelt, natuurlijk. Anders bieden we je gewoon een kop koffie of thee aan, zodat je in alle rust zelf onze winkel kunt ontdekken.

Openingstijden

Maandag op afspraak
Dinsdag-vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
’s Avonds op afspraak
Ploemen showroom