Ploemen Interieur voorziet deze site van cookies zodat je de site optimaal kunt gebruiken. Door de site te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies voor de werking van de site.
Wandkast

Verwen je ogen

Laat je inspireren

Ploemen vignet

Met aandacht wordt binnen buitengewoon

Portret van Bart Ploemen
Bart Ploemen, eigenaar en adviseur
Ploemen Interieur is niet zomaar een adviseur en aanbieder van hoogwaardig design-interieur.

Wij begrijpen als geen ander de soms onuitgesproken woonwensen van onze klanten. We leven ons in en denken mee. Zo zijn we in staat om samen te ontdekken wat een huis als een thuis laat voelen of een werkplek als een heerlijke, productieve omgeving.

We hebben buitengewone aandacht voor bijzonder interieur en perfecte uitvoering, maar vooral voor jou. Want met aandacht voor jou maken wij jouw gedroomde interieur werkelijkheid.
Advies

Meestal begint je zoektocht naar een nieuw interieur met rondkijken en ideeën opdoen. Onze showroom is overzichtelijk ingericht en geeft je een goed beeld van de nieuwste trends op het gebied van kleur en design. Transparant: we vermelden de actuele prijs, maar ook het merk en de naam van het product. Desgewenst adviseren wij je hier graag.

Ontwerp

De interieurarchitecten Saskia en Bart streven ernaar om kwalitatief hoogwaardige producten en goede ontwerpen toe te passen en bereikbaar te maken voor een grotere groep mensen. Om samen met jou een verrassend interieur te ontwerpen dat héél erg bij je past. Zowel op woon- als werkgebied doorlopen we verschillende stappen om tot het gewenste eindresultaat te komen. Dit geeft je handvatten om in je eigen tempo naar je ideale interieur toe te werken.

Realisatie

Bestellingen worden zorgvuldig door onze eigen ervaren monteurs geleverd, geplaatst en gemonteerd. Een interieur is pas echt af wanneer alle puntjes op de i gezet zijn. Om deze reden geven we ook advies over de styling en gebruik van accessoires om de ‘finishing touch’ te geven aan het eindresultaat.

Kom naar onze showroom

In onze showroom beleef je de items uit de design collecties optimaal en op je gemak. Je kunt zo een weloverwogen keuze maken. Onze medewerkers geven je graag meer informatie en advies. Mits je dat op prijs stelt, natuurlijk. Anders bieden we je gewoon een kop koffie of thee aan, zodat je in alle rust zelf onze winkel kunt ontdekken.

Openingstijden

Maandag op afspraak
Dinsdag-vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
’s Avonds op afspraak
Ploemen showroom